Velika Gorica

20 okt. 201921 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Velika Gorica inkluderar Madison Airport Apartment, Apartman Mmvg Studio Zagreb Airport och Airport Luxury Apartment baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Velika Gorica genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Velika Gorica

från 961 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 546 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Velika Gorica är juni, med ett genomsnitt på 1 427 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 645 SEK per natt. Det är 66 % lägre än det genomsnittliga priset 1 074 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Velika Gorica är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 12,4 °C/54,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,4 °C/81,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,3 °C/27,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Velika Gorica är Zagreb (ZAG) (3,16 km).

Planera en resa till Kroatien