Velika Gorica

27 juli 201928 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Velika Gorica inkluderar Madison Airport Apartment, Marko Airport Rooms och Apartman Mmvg Studio Zagreb Airport baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Velika Gorica genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Velika Gorica

från 991 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 516 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Velika Gorica är juni, med ett genomsnitt på 1 349 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 610 SEK per natt. Det är 45 % lägre än det genomsnittliga priset 885 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Velika Gorica är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 21,5 °C/70,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,4 °C/81,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,3 °C/27,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Velika Gorica är Zagreb (ZAG) (3,16 km).

Planera en resa till Kroatien