Karta

Flyg till Trollhättan Vänersborg

Aktuell information i november 2016

Så hittar du billiga flyg till Trollhättan

Letar du efter billiga flyg till Trollhättan? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste flygen och kan flyga billigt till Trollhättan helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljontals flyg för att hitta det bästa erbjudandet åt dig.

Om du dessutom är flexibel med när du ska resa, kan du pröva Skyscanners sökfunktion ”Hel månad”. Som namnet avslöjar får du en överblick på flygpriserna under en hel månad och kan på så sätt välja det billigaste datumet.

Bästa tiden att boka flyg till Trollhättans flygplats

Om du vet när du vill åka till Trollhättan så kan du använda dig av Skyscanners prisagent. En gratistjänst som automatiskt övervakar prisutvecklingen på dina utvalda flyg så att du kan få det bästa och billigaste erbjudandet.

Varje gång priset på flygbiljetten som du är intresserad av förändras meddelar vi dig detta genom ett mejl.

Flygbolag som flyger till Trollhättans flygplats

BRA har ett direktflyg från Stockholm Arlanda flygplats till Trollhättans flygplats.

Här kan du se vilka fler bolag som flyger till Trollhättan.

Ta dig till och från Trollhättans flygplats

Trollhättan Vänersborgs flygplats ligger cirka fem kilometer från Trollhättan. Västtrafiks busslinje 66 trafikerar en hållplats på flygplatsen i anslutning till avgångar och ankomster. Bussen går från både Vänersborg och Trollhättans Resecentrum. För mer info besök Västtrafik.

När du åker till och från Trollhättan-Vänersborgs Flygplats kan du anlita Flygtaxi. Flygtaxi finns på de flesta flygplatserna i landet och har fasta upphämtningspriser. De finns även privata taxibolag och möjlighet att hyra bil.

Vad du kan förvänta dig på Trollhättans flygplats

På flygplatsen hittar du ett kafé där de serverar lunch, lättare rätter, smörgåsar, godis och glass. Dessutom finns konferensmöjligheter. Parkering är gratis och det finns möjlighet att ladda din elbil.

Bästa tiden att resa till Trollhättan

Sommaren är helt klart den bästa tiden att besöka västra Sverige. Den varma sommaren börjar i juni och pågår till augusti. Vintern kan däremot både vara blöt och rätt så kall.

På sommaren är även utbudet av evenemang och event som störst.

Vädret i Trollhättan

Medeltemperaturen på sommaren ligger på mellan 20-22 grader. Dagarna är långa och varma. Solen går ner först vid midnatt mitt i sommaren. På vintern kan temperaturen falla under minusstrecket och solen går ner vid fyratiden på eftermiddagen.

Saker att se och göra i Trollhättan och Vänersborg

Trollhättan och Vänersborg, ligger i närheten av det unika fall-och slussområdet, Sveriges största sjö Vänern och Ekopark Halle-Hunneberg. Åk dit och upptäck exempelvis Innovatum Science Center, Saab Car Museum, Vänersborgs Museum och Kungajaktmuseet Älgens Berg.

Hotell i Trollhättan

Använd Skyscanner för att söka och jämföra hotell i Trollhättan.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Trollhättan Vänersborg

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.