Karta

Flyg till Denpasar (Bali)

Hitta billiga flyg till Bali

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Bali (Denpasar)? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Bali

När är det bäst att boka ett flyg till Bali? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag som flyger till Bali från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Bali (Denpasar). Flera flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning: KLM, Singapore Airlines och Thai Airways. Klicka här för en komplett lista över flygbolag som flyger från Sverige till Bali.

Till och från Denpasar flygplats

Denpasar Airport ligger 13 kilometer söder om Denpasar. Ett smidigt sätt att ta sig till och från flygplatsen på är med taxi. Du hittar den officiella taxiparkeringen (med blå taxibilar) till höger utanför ankomsthallen. En taxiresa in till Denpasar bör kosta 70 000-90 000 rupiah. Hyrbil är ett annat alternativ. Klicka här för att hitta billiga hyrbilar på Bali.

På Denpasar flygplats

Denpasar Airport har utsetts till världens tredje bästa med hänsyn till sitt serviceutbud. Den internationella terminalen ligger i den nyare delen av flygplatsen och har 10 gater. Här finns bland annat lekområden för barn, duschmöjligheter och filmlounger.

Bästa tiden att besöka Bali

Bali är en underbar destination som kan besökas året om. Högsäsongerna är juli och augusti samt jul och nyår och det är också då som besökarna är flest och priserna är högst. Den prisvärdaste tiden för ett besök på Bali är mellan mars och oktober. Ska du surfa på Bali är perioden april till oktober bäst på västkusten, medan november till mars är bäst på östkusten. Under april månad anordnas Galungan Festival som är en av de viktigaste på Bali.

Vädret på Bali

Bali är en tropisk destination med relativt milt och behagligt väder året om. Den regniga perioden pågår mellan november till april och är något varmare. Den torra säsongen mellan maj och oktober bjuder solsken och utmärkta badmöjligheter.

Se och göra på Bali

Tempel, stränder, safari, yoga och orangutanger är några av de saker som Bali är mest känt för. Detta är en perfekt destination för dig som vill ha en aktiv semester i underbara omgivningar. Bland de populäraste stränderna finns Dreamland Beach, Jimbaran och Nusa Dusa. Ön bjuder på en mängd fantastiska tempel, exempelvis Tanah Lot Temple, Puseh Batuan Temple och Gunung Kawi Sebatu Temple. Vattenfallen Tegenungan och Sekumpul lockar också många besökare.

Hitta hotell på Bali

Med Skyscanner kan du även jämföra hundratals hotell, lägenheter och vandrarhem på Bali. Klicka här för att hitta hotell på Bali.

Resor till Indonesien

Upptäck mer av än bara Bali! Hos Skyscanner kan du jämföra och boka resor till Indonesien.

Mer information

10 saker att göra på Bali och Giliöarna

Indonesiens okända pärlor

Informationen är från april 2017.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Denpasar (Bali)

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.