Mykolajiv

19 dec. 201920 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mykolajiv inkluderar Apartments in the City Centre of Nikolaev, Apartments on Sobornaya 7Friday och Lotos for You Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mykolajiv genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mykolajiv

från 112 SEK
från 162 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 212 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mykolajiv är november, med ett genomsnitt på 261 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 212 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 232 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mykolajiv är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 0,5 °C/33,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,7 °C/23,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Mykolajiv är Mykolajiv (NLV) (10,22 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kherson (58,58 km)

Planera en resa till Ukraina