Karta

Flyg till Ukraina

Hitta ett billigt flyg till Ukraina för en semester långt bort från folkmassorna och res genom ett land som sträcker sig från bergskedjan Karpaterna till Krim och Svarta havets kust.

Ukrainas vackra ortodoxa kyrkor och barocka kloster bjuder på en rik historia. Men delar av landet har också drabbats av tragedier. Tjernobyl ligger i centrala Ukraina och det är möjligt att besöka platsen där kärnkraftsolyckan inträffade 1986.

Opera är populärt på kvällarna eller varför inte ta en båttur ut på den breda floden Dnjepr. Promenera uppför Potemkintrapporna i Odessa eller besök museerna i Kiev, huvudstaden med gyllene kupoler och Sovjet-erans tunnelbana. Ge dig ut på cykeltur genom Ukrainas landsbygd, förbi traditionella bondgårdar och livliga hamnbyar.

Ukrainsk mat är tung och rejäl. I städerna erbjuds ett större urval men på landsbygden ska du hålla utkik efter rykande vedeldar. De utmärker ofta en plats som serverar lokal mat, som den läckra kebabrätten Saschlik.

Se till att ha ditt ukrainska eller ryska lexikon redo, och upptäck detta mysiga hörn av Centraleuropa.

Hitta billiga flyg till Ukraina med Skyscanner! Miljoner människor använder Skyscanner för att direkt hitta de bästa flygbiljetterna.

Skyscanner är snabbt och enkelt. Och det kostar inget att använda! Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Ukraina direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbplatser.

Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att flyga till Ukraina. Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner från en vald avreseflygplats vart som helst. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart ska du nu?

Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss hitta de billigaste flygen till Ukraina eller till någon annan plats som du vill åka till.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.