Al-Hufuf

26 jan. 202027 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Al-Hufuf inkluderar Malfa Hotel Apartments, Wahat Aleen Furnished Units 1 och Wahat Aleen Furnished Units 2 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Al-Hufuf genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Al-Hufuf

från 694 SEK
från 1 090 SEK
från 1 233 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 595 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Al-Hufuf är november, med ett genomsnitt på 1 697 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 743 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Al-Hufuf är Alahsa (HOF) (14,70 km).

Planera en resa till Saudiarabien