Enontekis

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Enontekis inkluderar Kyrön Loma, Harriniva Cottages och Olosloisto Lomat baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Enontekis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Enontekis

från 52 708 SEK
från 554 SEK
från 414 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 804 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Enontekis är mars, med ett genomsnitt på 1 048 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 950 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Enontekis är den förväntade genomsnittstemperaturen i april −3,3 °C/26,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 17,5 °C/63,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −18,1 °C/−0,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Enontekis är Enontekis (ENF) (9,64 km).

Planera en resa till Finland