Rovaniemi

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rovaniemi inkluderar Scandic Rovaniemi City, Santa Claus Holiday Village och Arctic Light Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rovaniemi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rovaniemi

från 1 745 SEK
från 2 231 SEK

Vad säger resenärer om Rovaniemi?

9,8
Äventyrsresenärer
8,3
Familjeresenärer
6,8
Miljöresenärer
6,8
Andliga sökare
6,6
Backpackers
Medlemmars omdömen (13)
Rachel S
Rachel SBerlin
2013-10-22

Beläget på polcirkeln, är detta finska staden mest känd för sin Santa Claus Village - själva Nordpolen. Santa hem är täckt med bokstäver i många språk från barn runt om i världen. Det finns en färgstark by säljer julgodbitar året runt och detta är Finland, som erbjuder gott kaffe och lax. Det är en söt, ren och kylig stad som gjort detta kaliforniska känns som December hade kommit även om jag besökte i augusti.

Svetlana S
Svetlana SSan Francisco
2017-01-06

Ok, först och främst, Santa bor här. Jag träffade honom för några år sedan och väl, det var en rolig upplevelse eftersom vi hade ganska språkbarriären. Bortsett från det faktum att du bör besöka Rovaniemi för att se Santa, händer det också att vara den största staden i hela Europa (kul faktum) och troligen också en av de vackraste platserna i världen. Finland i sig är en av de mest unika och vackra länder jag har besökt. Jag har haft tur att spendera ungefär två månader i Finland genom de senaste åren och av alla de platser jag har sett, är Rovaniemi den mest unika kulturellt och estetiskt! När du går till jultomtens verkstad, det finns en presentbutik och därifrån kan du köpa alla er kära gåvor och skicka dem med en stämpel från Nordpolen! Hur coolt är inte det?!

London Lees
London LeesLondon
2017-01-06

Endast de som har varit mycket bra får besöka denna speciella by där tomten och hans nissar har sin verkstad och renar!

Rebecca at Brigolante
Rebecca at BrigolanteAssisi
2017-01-06

Du kan även komma till rätta med en sak just nu: Rovaniemi är efter din plånbok. Om du är okej med det, då kommer du att ha en härlig helg tittar på dina barn glädje i mötet jultomten och med safari resor med Husky dragna slädar, slädar som dras av åtta - hm - en liten ren och morrande snöskotrar. Om du inte är okej med det, kommer du att bli en av Griniga, ur gängorna resenärer som hörn perfekta främlingar i souvenirbutiker att erinra dem med berättelser om hur lokalbefolkningen försöker skinna du. Vi var okej med det, och hade en fin tid.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 1 072 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rovaniemi är december, med ett genomsnitt på 3 877 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 197 SEK per natt. Det är 45 % lägre än det genomsnittliga priset 1 748 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rovaniemi är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −5,3 °C/22,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,7 °C/67,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −13,6 °C/7,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Rovaniemi är Rovaniemi (RVN) (8,61 km).

Planera en resa till Finland