Saariselkä

26 maj 201927 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Saariselkä inkluderar Kuukkeli Porakka Rooms, Lapin Kutsu Holiday Homes och Huskylodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Saariselkä genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Saariselkä

från 418 SEK
från 1 195 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 922 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Saariselkä är december, med ett genomsnitt på 2 571 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 1 443 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 1 492 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Saariselkä är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 4,1 °C/39,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,8 °C/65,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −16,6 °C/2,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Saariselkä är Ivalo (IVL) (21,30 km).

Planera en resa till Finland