Kittilä

1 feb. 20202 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kittilä inkluderar Hotel Levi Panorama, Hotel K5 Levi och Break Sokos Hotel Levi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kittilä genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kittilä

från 1 161 SEK
från 5 107 SEK
från 14 909 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 1 086 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kittilä är februari, med ett genomsnitt på 2 859 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 761 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kittilä är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −12,4 °C/9,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,7 °C/67,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −17,6 °C/0,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Kittilä är Kittilä (KTT) (6,78 km).

Planera en resa till Finland