Karta

Flyg till Rovaniemi

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Rovaniemi

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Rovaniemi. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Rovaniemi. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Rovaniemi går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Rovaniemi

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Rovaniemi.

Flygbolag som erbjuder flyg till Rovaniemi

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Rovaniemi. Flera flygbolag erbjuder dock flyg till Rovaniemi med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Rovaniemi.

Ankomst till Rovaniemi

Rovaniemis flygplats ligger cirka en mil från centrala Rovaniemi. Taxi är ett smidigt transportalternativ till och från flygplatsen. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Rovaniemi.


Bästa tiden att resa till Rovaniemi

Rovaniemi lockar besökare under större delen av året. Många kommer hit under högsommaren, men också vid jul och nyår.

Vädret i Rovaniemi

Rovaniemi har ett subarktiskt klimat med korta, milda vintrar och långa, kalla och snörika vintrar. Under högsommaren ligger medeltemperaturerna på 12-15 grader och under vintern på runt -10 grader.

Saker att se och göra i Rovaniemi

Jultomtens hemstad Rovaniemi ligger vid polcirkeln och bjuder på en mängd sevärdheter och aktiviteter. Nöjesparken Santa Claus Village, Oulanka nationalpark och Arktikum Science Museum är några av de populäraste besöksmålen i och kring Rovaniemi. Pyhä-Luosto nationalpark och Ranua Wildlife Park är två andra tips.

Läs mer

Europas mysigaste vinterstäder

Hotell i Rovaniemi

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Rovaniemi.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Rovaniemi

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.