Karta

 Komatsu Flygplats

Ska du flyga till eller från Komatsu eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Komatsu flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Komatsu eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Komatsu så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Komatsu flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Komatsu.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Komatsu.

Flygplatser i närheten av Komatsu:

 Vem flyger till Komatsu

 Kontakinformation

Komatsu Flygplats

Adress:
1-1 Kuratsuki Kanazawa,
Ishiwaka 920-8580,
JAPAN

Telefon:+81 (0)76 2251337
Fax:+81 (0)76 2251339

Webbplats:

Ägare:
Komatsu Airport Association

 Info om platsen

Longitud:136° 25' 0'' E
Latitud:36° 23' 38'' N
IATA-kod:KMQ
ICAO-kod:RJNK

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.