Flygresor från Peking till Kalifornien

Billiga flyg från Peking till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Peking till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Peking till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades9.275 SEK, San Francisco
Billigaste månaden att flygaoktober
Genomsnittlig flygtid12 tim, 11 min
Billigaste flygplats att flyga frånBeijing Capital
Populäraste flygbolagetAir China

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Peking till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 9.275 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 18.678 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Peking till Redding flygplats är vanligtvis juli. Den billigaste månaden att flyga från Peking till Palm Springs International flygplats är vanligtvis december. Den billigaste månaden att flyga från Peking till Fresno Yosemite flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Peking till Arcata flygplats är vanligtvis juli.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Peking till Kalifornien den fredag 4 oktober 2024.
Beijing Capital flygplats erbjuder direktflyg till Kalifornien.
Om du flyger från Peking så är Kalifornien den billigaste staden att flyga till i San Francisco. Den billigaste flygplatsen med flyg till San Francisco är för tillfället San Francisco Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Peking och Kalifornien är 12 timmar och 11 minuter.