Boryeong-si

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Boryeong-si inkluderar Memory Pension Boryeong, CF Motel Boryeong och Rooftop House Boryeong baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Boryeong-si genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Boryeong-si

från 386 SEK
från 423 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 531 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Boryeong-si är juli, med ett genomsnitt på 1 256 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 761 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Boryeong-si är Gunsan (KUV) (40,80 km).

Planera en resa till Sydkorea