Bombay

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bombay inkluderar The Leela Mumbai, Novotel Mumbai Juhu Beach och Trident Nariman Point baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bombay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bombay

från 449 SEK
från 880 SEK
från 2 065 SEK

Vad säger resenärer om Bombay?

9,8
Matälskare
8,8
Nattuggla
8,4
Familjeresenärer
8,1
Affärsresenärer
7,7
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (285)
Nadine Larter
Nadine LarterPort Elizabeth
2016-05-23

Ah Mumbai! Min startpunkt och introduktion till den magiska landet Indien. Vilken härligt upptagen plats fylld med en sådan rik historia och kultur och färg. Denna livliga stad saktar aldrig ner och kan vara ganska överväldigande upplevelse men ack så värt det!

Anil Zagade
Anil ZagadeBombay
2016-05-15

En av de bästa staden i världen och finansiella huvudstad i Indien är Mumbai besöks av många turister från hela världen. Mumbai är uppfyllt av kust, tempel, historiska platser, nattliv, lyx och många fler.

Jonathan Goddard
Jonathan GoddardCambridge
2016-10-14

Världens tredje största stad, med en befolkning på över 17 miljoner, är Mumbai också hem till Bollywood filmindustrin. Från havet promenader där du kan dröja titta härliga solnedgångar, andliga fokuspunkter och spännande nattliv - Mumbai har så mycket mer att erbjuda än den tillfälliga besökare passerar kanske inser. Mumbai är en plats där ytterligheter övergår i varandra, och divisioner oskärpa. Det är en mångkulturell smältdegel av olika kulturer, religioner och språk som bor i omedelbar närhet av varandra, med ett övergripande tolerant atmosfär och en varm vänlig hjärta. Det är en stad där de mycket rika och utblottade lever sida vid sida, där hundar kan sova lugnt i stadens gator undvek av desperata autorickshaw förare. Mumbai är oändligt fascinerande för mig, och har även ganska perfekt väder!

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2016-10-14

Ett måste i Indien. Intressant kontrast till Delhi. Var noga med att fånga en Bollywood-film när du är i stan :)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 574 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bombay är februari, med ett genomsnitt på 1 173 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 011 SEK per natt. Det är 13 % högre än det genomsnittliga priset 874 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bombay är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,7 °C/81,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 34,1 °C/93,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 16,9 °C/62,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Bombay är Bombay (BOM) (3,04 km).

Planera en resa till Indien