Aurangabad

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Aurangabad inkluderar Lemon Tree Hotel, Aurangabad, The Fern Residency Aurangabad och Amarpreet Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Aurangabad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Aurangabad

från 467 SEK
från 641 SEK
från 1 095 SEK

Vad säger resenärer om Aurangabad?

9,8
Historieälskare
7,4
Familjeresenärer
6,7
Konst & Designälskare
6,5
Matälskare
Medlemmars omdömen (10)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
2016-01-29

Den sista Mughal kejsaren, Aurangzeb, gjorde staden Aurangabad hans huvudstad 1653-1707 och lämnade många historiska lämningar tillsammans med en grupp av gamla buddhistiska grottor. Men det verkliga skälet till traipsing här över en helg är eftersom staden är en utmärkt bas för att utforska Unescos världsarv av Ajanta och Ellora.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2015-12-03

Den centrala-Maharashtiran staden Aurangabad normalt inte få mycket i vägen för pressen. De flesta människor, om de slutar här alls, i allmänhet använda den som en bas för att utforska det närliggande Ajanta och Ellora grottor, och medan det är oftast den enda naturliga skäl att komma hit, det är fortfarande en förvånansvärt trevligt ställe, med en vänlig atmosfär, massor av logi alternativ, och anständigt framåt transitförbindelser. Om du befinner dig som vill dröja längre än det tar bara att göra grottor (och närliggande Daulatabad Fort!) Det finns också en mängd fiffiga mindre medeltida ruiner runt staden att utforska.

Zubin Chacko
Zubin Chacko
2015-10-04

Lärt sig något nytt. Mindre version av Taj Mahal. Måste besöka om i Aurangabad.

Ishita Bahuguna
Ishita BahugunaHyderabad
2014-07-11

Aurangabad är en av de större städerna i Maharashtra. Dess den närmaste staden till den världsberömda Ajanta & Ellora grottor. Båda grottor är på köravstånd från staden men täcker dem på en enda dag är ett herkulesarbete. Andra platser att besöka i och runt Aurangabad är - Ghrishneshwar tempel (en halv kilometer från Ellora grottor), Daulatabad Fort, Bibi ka Maqbara, SONERI Mahal, Aurangabad grottor, Lonar. Staden är också ett paradis för matälskare (både vegetariskt och icke-vegetariska). Från läcker veg Maharashtrian Thali till aptitretande Gyros, foodies har en hel del mycket bra alternativ att välja mellan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 261 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Aurangabad är juni, med ett genomsnitt på 448 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 286 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 313 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Aurangabad är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,7 °C/72,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 39,2 °C/102,6 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 11,7 °C/53,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Aurangabad är Aurangabad (IXU) (6,20 km).

Planera en resa till Indien