Santa Maria

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santa Maria inkluderar Hotel Paraíso, Hotel Capo Zorial och Hotel Dom Rafael Express baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santa Maria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santa Maria

från 541 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 348 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santa Maria är februari, med ett genomsnitt på 647 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 423 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 487 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santa Maria är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,6 °C/69,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 28,8 °C/83,8 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 9,3 °C/48,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Santa Maria är Santa Maria (RIA) (11,91 km).

Planera en resa till Brasilien