Flygresor från Phoenix till Kalifornien

Billiga flyg från Phoenix till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Phoenix till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Phoenix till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades608 SEK, Ontario
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 32 min
Billigaste flygplats att flyga frånPhoenix Sky Harbor
Populäraste flygbolagetSouthwest Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Phoenix till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 608 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 2.567 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Phoenix till San Luis Obispo County flygplats är vanligtvis oktober. Den billigaste månaden att flyga från Phoenix till Bishop flygplats är vanligtvis juli. Den billigaste månaden att flyga från Phoenix till Redding flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Phoenix till Palm Springs International flygplats är vanligtvis november.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Phoenix till Kalifornien den lördag 8 juni 2024.
Phoenix Sky Harbor flygplats erbjuder direktflyg till Kalifornien.
Om du flyger från Phoenix så är Kalifornien den billigaste staden att flyga till i Ontario. Den billigaste flygplatsen med flyg till Ontario är för tillfället Ontario International.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Phoenix och Kalifornien är 1 timme och 31 minuter.