Flygresor från Shanghai till Chongqing

Billiga flyg från Shanghai till Chongqing

Letar du efter billiga biljetter från Shanghai till Chongqing, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Shanghai till Chongqing

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.259 SEK, Chongqing
Billigaste månaden att flygaoktober
Genomsnittlig flygtid2 tim, 46 min
Billigaste flygplats att flyga frånShanghai Pudong
Populäraste flygbolagetChina Eastern

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Shanghai till Chongqing som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.259 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Chongqing på 4.037 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Chongqing flygplats är just nu oktober. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Wanxian flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Qianjiang Wulingshan flygplats är vanligtvis juli.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Shanghai till Chongqing den måndag 14 oktober 2024.
Shanghai Pudong flygplats erbjuder direktflyg till Chongqing.
Om du flyger från Shanghai så är Chongqing den billigaste staden att flyga till i Chongqing. Den billigaste flygplatsen med flyg till Chongqing är för tillfället Chongqing.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Shanghai och Chongqing är 2 timmar och 46 minuter.