Flygresor från Shanghai till Fujian

Billiga flyg från Shanghai till Fujian

Letar du efter billiga biljetter från Shanghai till Fujian, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Shanghai till Fujian

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.204 SEK, Xiamen
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 50 min
Billigaste flygplats att flyga frånShanghai Hongqiao
Populäraste flygbolagetChina Eastern

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Shanghai till Fujian som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.204 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Fujian på 4.123 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Fuzhou flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Xinjiang flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Wuyi Shan flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Xiamen flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Shanghai till Fujian den söndag 9 juni 2024.
Shanghai Hongqiao flygplats erbjuder direktflyg till Fujian.
Om du flyger från Shanghai så är Fujian den billigaste staden att flyga till i Xiamen. Den billigaste flygplatsen med flyg till Xiamen är för tillfället Xiamen.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Shanghai och Fujian är 1 timme och 50 minuter.