Flygresor från Shanghai till Shandong

Billiga flyg från Shanghai till Shandong

Letar du efter billiga biljetter från Shanghai till Shandong, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Shanghai till Shandong

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.001 SEK, Dongying
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 47 min
Billigaste flygplats att flyga frånShanghai Hongqiao
Populäraste flygbolagetChina Eastern

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Shanghai till Shandong som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.001 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Shandong på 4.307 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Dongying flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Jining flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Weihai flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Shanghai till Jinan Yaoqiang flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Shanghai till Shandong den torsdag 13 juni 2024.
Shanghai Hongqiao flygplats och Shanghai Pudong flygplats erbjuder direktflyg till Shandong.
Om du flyger från Shanghai så är Shandong den billigaste staden att flyga till i Dongying. Den billigaste flygplatsen med flyg till Dongying är för tillfället Dongying.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Shanghai och Shandong är 1 timme och 47 minuter.