Flygresor från Köpenhamn till Kitaa

Billiga flyg från Köpenhamn till Kitaa

Letar du efter billiga biljetter från Köpenhamn till Kitaa, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Köpenhamn till Kitaa

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades6.151 SEK, Nuuk
Billigaste månaden att flygadecember
Genomsnittlig flygtid4 tim, 51 min
Billigaste flygplats att flyga frånKöpenhamn
Populäraste flygbolagetAir Greenland

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Köpenhamn till Kitaa som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 6.151 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kitaa på 11.216 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Ilulissat flygplats är vanligtvis juli. Den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Kangerlussuaq flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Narsarsuaq flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Nuuk flygplats är vanligtvis december.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Köpenhamn till Kitaa den måndag 2 december 2024.
Köpenhamn flygplats erbjuder direktflyg till Kitaa.
Om du flyger från Köpenhamn så är Kitaa den billigaste staden att flyga till i Nuuk. Den billigaste flygplatsen med flyg till Nuuk är för tillfället Nuuk.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Köpenhamn och Kitaa är 4 timmar och 51 minuter.