Flygresor från Chicago till Kentucky

Billiga flyg från Chicago till Kentucky

Letar du efter billiga biljetter från Chicago till Kentucky, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Chicago till Kentucky

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.059 SEK, Louisville
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 20 min
Billigaste flygplats att flyga frånChicago-O’Hare Internacional
Populäraste flygbolagetAmerican Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Chicago till Kentucky som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.059 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kentucky på 2.356 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Chicago till Owensboro flygplats är just nu juni. Den billigaste månaden att flyga från Chicago till Lexington Blue Grass flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Chicago till Louisville Muhammad Ali International flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Chicago till Kentucky den måndag 17 juni 2024.
Chicago-O’Hare Internacional flygplats erbjuder direktflyg till Kentucky.
Om du flyger från Chicago så är Kentucky den billigaste staden att flyga till i Louisville. Den billigaste flygplatsen med flyg till Louisville är för tillfället Louisville Muhammad Ali International.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Chicago och Kentucky är 1 timme och 20 minuter.