Flygresor från Peking till Chongqing

Billiga flyg från Peking till Chongqing

Letar du efter billiga biljetter från Peking till Chongqing, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Peking till Chongqing

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.930 SEK, Chongqing
Billigaste månaden att flygamaj
Genomsnittlig flygtid2 tim, 50 min
Billigaste flygplats att flyga frånPeking Daxing
Populäraste flygbolagetAir China

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Peking till Chongqing som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.930 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Chongqing på 7.452 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Peking till Qianjiang Wulingshan flygplats är just nu juni. Den billigaste månaden att flyga från Peking till Wanxian flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Peking till Chongqing flygplats är vanligtvis maj.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Peking till Chongqing den fredag 31 maj 2024.
Peking Daxing flygplats och Beijing Capital flygplats erbjuder direktflyg till Chongqing.
Om du flyger från Peking så är Chongqing den billigaste staden att flyga till i Chongqing. Den billigaste flygplatsen med flyg till Chongqing är för tillfället Chongqing.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Peking och Chongqing är 2 timmar och 49 minuter.