Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Cancún Flygplats

alam
eury
sixt
hert
avis
nanl

Hyrbil Cancún flygplats

Planerar du att festa i Cancún eller utforska gamla ruinstäder, då kan en hyrbil i Cancún vara bra att ha. Med Skyscanner är det rätt så enkelt att boka en hyrbil på Cancúns flygplats. I vår sökmotor fyller du i var du vill hyra den och med ett enda klick får du upp alla biluthyrningsföretag på Cancúns flygplats och vilka erbjudanden som finns när det kommer till biluthyrning i Cancún.

Företag som erbjuder biluthyrning på Cancúns flygplats

Det finns flera biluthyrare att välja mellan när du ska hyra bil på Cancúns flygplats. Hertz, Avis och Budget för att nämna några.

De har öppet:

  • Avis öppettider på Cancúns flygplats: Alla dagar, 24 timmar i dygnet.
  • Hertzs öppettider på Cancúns flygplats: Alla dagar, 24 timmar i dygnet.
  • Budgets öppettider på Cancúns flygplats: Alla dagar, 24 timmar i dygnet.

Med vår sökmotor får du upp alla biluthyrningsföretag på Cancúns flygplats och kan på så vis enkelt se vilka erbjudanden som finns angående att hyra billiga hyrbilar.

Att köra från Cancúns flygplats

Vägarna i Cancún håller god standard och det är lätt att navigera runt i området. När hämtat din hyrbil på Cancúns flygplats och kör ut från flygplatsområdet kommer du att hamna på motorvägen 307 som är Cancúns viktigaste kuststräcka och som tar dig till de flesta turistorterna och viktigaste destinationerna. Vägen är dessutom riktigt vacker. Flygplatsen ligger knappt två mil från Cancún och det finns gott om parkeringsalternativ i Cancún.

Läs mer om Topp 10 saker att göra i Cancún..

Viktig information för dig som ska hyra bil i Cancún

För att hyra bil i Cancún i Mexico måste du som förare vara minst 21 år och max 75 år. Föraren måste också ha haft sitt körkort i minst ett år. Är du under 25 år kan extra avgifter tillkomma när du ska hämta upp din hyrbil på Cancúns flygplats. Du behöver då även visa upp giltigt körkort och pass eller nationellt ID-kort. Det är även bra om du har med dig ett kreditkort så du kan betala hyrbilsförsäkringen och depositionen direkt på plats. Kolla även alltid med ditt biluthyrningsföretag vad som ingår i försäkringen.

Flyg och hotell för din resa till Cancún

Med Skyscanners sökmotor får du på det här viset, beskrivet ovan, enkelt en överblick vilka billiga hyrbilar som finns att få tag på. På samma vis kan du även använda dig av vår sökmotor för att hitta billiga flyg till och från Cancún och hotell i Cancún..

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.