Akyab

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Akyab inkluderar Yuzana Aung Hotel, Motel Shwe Myint Mho och Hotel Memory Sittwe baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Akyab genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Akyab

från 393 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Akyab är oktober, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 299 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 348 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Akyab är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,1 °C/71,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 27,2 °C/81,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 12,8 °C/55,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Akyab är Sittwe (AKY) (3,01 km).

Planera en resa till Burma

I och omkring Akyab