Flygresor från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Jawa Tengah

Flygerbjudanden från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Jawa Tengah

Letar du efter billiga biljetter från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Jawa Tengah, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyger från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Jawa Tengah

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.101 SEK, Semarang
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid1 tim, 7 min
Genomsnittligt antal flyg per vecka19
Populäraste flygbolagetBatikAir Indonesia

Vanliga frågor

Ja – direktflyg går för närvarande från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Semarang flygplats och Solo/Surakarta flygplats i Jawa Tengah.
Jakarta Soekarno-Hatta flygplats erbjuder direktflyg till Jawa Tengah.
Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Jawa Tengah som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.101 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Jawa Tengah på 1.303 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Solo/Surakarta flygplats är just nu maj.
Den billigaste månaden att flyga från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Semarang flygplats är vanligtvis augusti.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats till Jawa Tengah den tisdag 6 augusti 2024.
Om du flyger från Jakarta Halim Perdana Kusuma så är Semarang den billigaste staden att flyga till i Jawa Tengah. Den billigaste flygplatsen med flyg till Semarang är för tillfället Semarang.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Jakarta Halim Perdana Kusuma flygplats och Jawa Tengah är 1 timme och 6 minuter.