Stavanger

16 apr. 202017 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Stavanger inkluderar Clarion Hotel Energy, Thon Hotel Maritim och Clarion Hotel Air baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Stavanger genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Stavanger

från 1 226 SEK
från 1 550 SEK

Vad säger resenärer om Stavanger?

9,8
Äventyrsresenärer
7,8
Friluftsmänniskor
7,4
Familjeresenärer
6,7
Hipsters
6,7
Nattuggla
Medlemmars omdömen (27)
Daniel Ugas
Daniel Ugas
2017-02-13

En färgstark stad från västra Norge. Dyra, men charmiga och välkomnande. Detta är den idealiska navet för att komma till berömda norska landmärken Preikestolen och Kjeragbolten.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-08-20

Trevlig liten stad med en djupvattenhamnen, utan anbuds nödvändigt. Petroleumindustrin har gjort denna stad vad det är. Har vissa områden med gamla trähus, nu bostäder. Trevligt shoppingområde (förutom på söndagar), gratis WiFi på turistbyrån.

Brittany Kamerschen
Brittany Kamerschen
2017-02-13

Om du gillar att äta färsk fångad lax, plocka vilda bär och vandring till dolda vattenfall då Stavanger, bör Norge vara din nästa destination. I staden kan du följa gatsten banor för att värma trä tavernor som serverar lokala och europeiska sprit. De flesta platser har en sprakande brasa. Om du besöker Stavanger under sommarmånaderna juli och augusti, kan du sitta vid kaj och uppleva den nordiska vinden. Det är aldrig för varmt, men om du behöver för att släcka din törst, prova ett glas av deras berömda "Eventyrin" översatt till Sago vin. Du kommer att känna "lyckligt" i detta nordiska land, och du kommer att ha din egen saga att dela efter att ha besökt Stavanger.

siri ravndal
siri ravndal
2014-05-20

Var i Stavanger några dagar sedan! ☀️

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 245 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Stavanger är september, med ett genomsnitt på 1 594 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 320 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 1 369 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Stavanger är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 6,0 °C/42,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 18,1 °C/64,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,4 °C/32,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Stavanger är Stavanger (SVG) (11,52 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Haugesund (54,90 km)

Planera en resa till Norge