Mianyang

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mianyang inkluderar Xinbeichuan Hotel, Fuhao Jinzuo Hotel och Yijia City Hotel (Mianyang Tieniu Square) baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mianyang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mianyang

från 274 SEK
från 418 SEK
från 755 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 100 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mianyang är maj, med ett genomsnitt på 299 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 200 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 211 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mianyang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,0 °C/55,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,8 °C/37,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Mianyang är Mian Yang (MIG) (6,90 km).

Planera en resa till Kina