Taolanaro

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Taolanaro inkluderar Talinjoo, Villa Océane och Ravinala Anosy baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Taolanaro genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Taolanaro

från 300 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 275 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Taolanaro är januari, med ett genomsnitt på 487 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 549 SEK per natt. Det är 34 % högre än det genomsnittliga priset 362 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Taolanaro är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,4 °C/77,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 31,2 °C/88,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 16,6 °C/61,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Taolanaro är Fort Dauphin (FTU) (4,51 km).

Planera en resa till Madagaskar