Bobo-Dioulasso

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bobo-Dioulasso inkluderar Villa Bobo, Villa Rose och Bobo Guesthousse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bobo-Dioulasso genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bobo-Dioulasso

från 150 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 187 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bobo-Dioulasso är december, med ett genomsnitt på 424 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 399 SEK per natt. Det är 30 % högre än det genomsnittliga priset 277 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bobo-Dioulasso är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,1 °C/82,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 37,2 °C/99,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 20,0 °C/68,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Bobo-Dioulasso är Bobo Dioulasso (BOY) (3,68 km).

Planera en resa till Burkina Faso

I och omkring Bobo-Dioulasso