Sukhothai

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sukhothai inkluderar Ruen Narisra Resort, Sukhothai Orchid Hotel och Thai Thai Sukhothai Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sukhothai genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sukhothai

från 109 SEK
från 308 SEK

Vad säger resenärer om Sukhothai?

9,8
Konst & Designälskare
9,8
Familjeresenärer
9,6
Backpackers
9,6
Historieälskare
8,7
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (9)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2015-06-29

Turist måste kom och besöka Thai Temple, fantastiska och unika konst och formgivning av templet.

Dan
DanSanta Clara
2014-04-23

Vackra antika huvudstaden i Thailand har många gamla monument. Ett bra ställe att besöka för konst, historia och religion. Åh, fototillfällen är otroligt här. Forskning när festivaler förekommer. Jag tror inte att det finns någonstans att bo i närområdet. Närmaste större stad är Phitsanulok. Har en regional flygplats samt vara på en stor tåg linje.

I am WoNgReE
I am WoNgReEBangkok
2013-03-12

Sukhothai Historical Park; Unescos världsarv i norra Thailand. Och en sak inte missa: ljus och ljud på Loy Krathong dag. Det kommer att hållas på fullmånen i november varje år för att göra en fråga till gudinnan av floden. Detta är en av den största festivalen av året. ^^

Harold
HaroldBrooklyn
2017-01-06

Förtrollningen här börjar med ankomsten till flygplatsen - en liten lätt att hantera utomhus trädgård utrymme. Måste vara en av de minst stress / mest trevliga flygplatser på planeten. Om du har ett intresse i Thailands historia, skulptur och arkitektur, sedan Sukhothai är ett måste besök. Templen här är exceptionella och många. Ett bra ställe att tillbringa 2 eller 3 dagar - men värmen kan vara helt brutal i sommar.

Vanliga frågor

I Sukhothai är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 31,2 °C/88,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 37,7 °C/99,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 18,0 °C/64,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sukhothai är Sukhothai (THS) (12,44 km).

Planera en resa till Thailand