Lanzarote

10 apr. 202011 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lanzarote inkluderar Occidental Lanzarote Playa, H10 Lanzarote Princess och Oasis Lanz Beach Mate baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lanzarote genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lanzarote

från 1 014 SEK
från 2 041 SEK
från 12 848 SEK

Vad säger resenärer om Lanzarote?

9,8
Familjeresenärer
9,3
Friluftsmänniskor
7,4
Äventyrsresenärer
7,2
Matälskare
7,0
Hälsa
Medlemmars omdömen (79)
Paul @ OLIVE THIEF
Paul @ OLIVE THIEFOakland
2016-01-03

Tror Hawaii men utan att någon av de andra träden? Va? Ok tror Mars. Ok ingen inte riktigt heller. Lanzarote är en oas - en flytande klippformation utanför Afrikas kust. Det känns som någonstans du aldrig varit förut. Vem går där? Tja, det är tekniskt Spanien men Lanzarote har en ännu mer avslappnad atmosfär än någon där i Spanien. Här gör narr av de spända spanjorer. Detta är ett öga popping, instagram redo, klippö med några fantastiska sandstränder och turkosblått hav redo för ett dopp. Det är ett välkänt semester plats för många tyskar och nordeuropéer. För dig, kan detta vara en resa du skryta om till vänner hemma. Hyr en bil, hyr ett hus eller hotell, och se till att köra i norr och södra delen av ön för de bästa stränderna!

Adan Veca
Adan Veca
2014-09-02

I juni förra året jag gick till Lanzarote för en vecka lång semester och det var en fantastisk resa. Vi gick till nationalparken Timanfaya, Jameos del Agua, Cueva de los Verdes, El Golfo (där jag åt en utmärkt grillad fisk). Höjdpunkten på ön är dess goda klimat, vädret hade varit bra och väl. De första 2 dagarna var mycket blåsiga (som en lokal, kan jag säga att det är ovanligt att gången i juni) men resten av veckan var bra, förutom en gång på ön Jag upptäckte också en mobilapp, Lanzarote för en komplett väder guide Lanzarote. Power ON, radiostationen (stor musik) talade om LanzaroteOn, hämtade jag app som hjälpt oss med vädret och punkt intressen på ön, allt på ett ställe, önskar app var där när jag hade planerat min resa med internet. LanzaroteOn hade också noterat unika platser såsom naturliga pooler i Playa Blanca Los Charcones, rekommenderar jag minst ett besök för sina vackra vyer). Även efter att vi kom hem, insåg vi att denna applikation hade också rabatter på olika underhållning platser som restauranger, barer och klubbar. Önskar jag kunde ha tagit dessa rabatter om jag hade sett dem när jag var på ön, kunde ha sparat en hel del pengar hahaha. Väl folks på din nästa Rote semester, är mitt råd att du ladda ner appen (www.lanzaroteon.com) och förhoppningsvis göra mer användning av appen. Har en bra resa vänner !!

Mark Woodford
Mark WoodfordSouthampton
2014-04-02

Bara om att gå till Lanzarote för fjärde gången. Peurto del Carmen är den plats som jag har hållit mest. Bra stränder, barer och resteraunts Mycket trevligt ställe att koppla av och sola eller så kan du utforska ön mycket lätt Arecife flygplats ligger bara 20 minuter bort så alla runt en bra destination.

Brogan Hepworth
Brogan HepworthCalgary
2014-01-23

Lanzarote är ett vackert land som är känt som landet av eld som de flesta av ön utgörs av vulkaner och större delen av ytan är stenig. Det är en turist plats huvudsakligen fylld med européer söker roligt i solen eller för en avkopplande komma undan.

Vanliga frågor

I Lanzarote är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 19,7 °C/67,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,1 °C/84,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,2 °C/57,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Lanzarote är Lanzarote (ACE) (9,43 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Fuerteventura (67,71 km)

Planera en resa till Spanien