Maastricht

6 mars 20207 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Maastricht inkluderar Hotel Bigarré Maastricht Centrum, Stayokay Maastricht och Botel Maastricht baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Maastricht genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Maastricht

från 1 294 SEK
från 2 575 SEK

Vad säger resenärer om Maastricht?

9,8
Familjeresenärer
9,5
Historieälskare
9,5
Konst & Designälskare
9,0
Hälsa
7,1
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (31)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-03-29

MAASTRICHT kan du vara en turister i ditt eget land? Jo det kan du. Men för att förstå att jag vill förklara något. Nederländerna, men små, är indelad i 12 stycken eller rättare sagt 12 provinser. 12 provinser, var och en med sin egen karaktär, men vid ett tillfälle de är alla lika. Så är provinserna Norra Holland, Södra Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Noord Brabant och Limburg, Overijsel alla som arbetar med hjälp av vattenförvaltningen i processen för torra fötter. Jämfört med de mest låglänta provinserna Nederländerna, är Limburg dock att ringa med sin kuperad terräng, hög. Med Cauberg berget som högsta punkt. Huvudstad i den sydligaste provinsen i Nederländerna, Limburg, är Maastricht. Maastricht är en av de äldsta städerna i vårt land är bäst beskrivas som en verkligt sprudlande stad och kan lätt ryms någonstans i Frankrike, kort sagt, mycket annorlunda än de flesta städer i Nederländerna, och jag kan säga det som en Amsterdammer turist. Invånare i Maastricht är förtjust i musik, god mat, mode och Carnival. Vrijthof Square och närliggande caféer är verkligen värt ett besök. Världsberömda är konserter på Vrijthof Square från Johan Strauss Orchestra under inspirerande ledning av Maastricht ledaren André Rieu. Denna konsert besöks varje år av hundratals utländska fans. Om du inte vet detta orkester och André Rieu titta på You Tube. Maastricht är bara en 30 kilometer köra till Liege i Belgien och en 30 kilometer köra till Aachen i Tyskland. Maastricht? Gå! Bara gå!

Dana Rebmann
Dana RebmannSanta Rosa
2015-05-19

Maastricht är en av de äldsta städerna i Holland. Vandra längs stadsmuren eller ner kullerstensgator. Kyrkor och ett sortiment av andra byggnader hundra år gammal samexistera med restauranger och ett brett utbud av butiker.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
2017-01-06

Denna stad nära den holländska-belgiska gränsen är en av mina favoriter i Nederländerna. Den är liten och lätt att navigera och blandar kulturer i båda länderna på ett intressant sätt. Grottorna i St Peter är en höjdpunkt. Det finns många spa som har utomhuspooler med utsikt över den natursköna staden Valkenburg. Jag föreslår starkt spa upplevelse!

C Villegas
C VillegasFrisco
2017-01-06

MAASTRICHT gjorde världs rubriker 1992 när undertecknandet av Maastrichtfördraget skapade Europeiska unionen. Med sina kullerstensgator och fashionabla butiker i gamla stan, modern arkitektur i Céramique distriktet, en fantastisk konstmässa och utmärkt kök, är Maastricht en av de mest pulserande städer i Nederländerna. Lägg i sin kontinentala känsla, den flerspråkiga befolkningen och närhet till Belgien och Tyskland och det är inte undra varför eurokraterna undertecknade fördraget här: Maastricht sammanfattar de mest ... Mer Översikt över Maastricht, Nederländerna Information från Rough Guides MAASTRICHT gjort världen rubriker 1992, när undertecknandet av Maastrichtfördraget skapade Europeiska unionen. Med sina kullerstensgator och fashionabla butiker i gamla stan, modern arkitektur i Céramique distriktet, en fantastisk konstmässa och utmärkt kök, är Maastricht en av de mest pulserande städer i Nederländerna. Lägg i sin kontinentala känsla, den flerspråkiga befolkningen och närhet till Belgien och Tyskland och det är inte undra varför eurokraterna undertecknade fördraget här: Maastricht sammanfattar de positiva aspekterna av den europeiska unionen. Tävlar med Nijmegen som den äldsta staden i landet, har Maastricht blivit något av ett call-center huvudstad, värd för lik av Mercedes Benz och DHL. Ombyggnad fortsätter i snabb takt i dag med "City Centre i rörelse" system, vars senaste bidrag är 't Bassin, ett uppsnyggat inre hamnen norr om Markt, med restauranger, kaféer, butiker och gallerier. Andra delar av staden gör för härliga promenader territorium, särskilt de äldre kvarter som Stokstraat.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 020 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Maastricht är juli, med ett genomsnitt på 2 886 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 207 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 1 362 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Maastricht är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 4,0 °C/39,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,5 °C/74,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,6 °C/33,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Maastricht är Maastricht (MST) (8,82 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Liege (29,68 km) Eindhoven (70,17 km)

Planera en resa till Holland