Geraldine

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Geraldine inkluderar Hiltonview, Perfection on Peel St och oasis at orari baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Geraldine genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Geraldine

från 411 SEK
från 459 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 749 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Geraldine är oktober, med ett genomsnitt på 1 135 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 833 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 852 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Geraldine är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,7 °C/53,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 1,0 °C/33,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Geraldine är Timaru (TIU) (23,58 km).

Planera en resa till Nya Zeeland