Lake Tekapo

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lake Tekapo inkluderar Lake Tekapo Cottages, Lake Tekapo Holiday Homes och Alpine Cottage baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lake Tekapo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lake Tekapo

från 2 580 SEK
från 2 556 SEK

Vad säger resenärer om Lake Tekapo?

9,8
Äventyrsresenärer
8,7
Friluftsmänniskor
8,6
Hälsa
7,5
Backpackers
Medlemmars omdömen (30)
Becky Bates
Becky BatesSan Diego
2014-11-29

Lake Tekapo är en av dessa fantastiska natur som gör att du tror att du tittar på en tidning foto ... speciellt när det är rappas på bussens panoramafönster. Jag var awestruck hela tiden vi närmade och lära sig mer om mineral upphängd i vattnet som gör det så galet akvamarin färg.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2013-10-16

Lake Tekapo, min favorit plats i världen. Om du älskar natthimlen, är detta rätt plats att gå. Hela tiden har åtagit sig att hålla natthimlen klar. Sjön är vacker under dagen. Glöm inte att besöka den berömda kyrkan i stan! Det är en liten stad, men det är en bra tillflyktsort för ett par dagar om du njuta av lugn atmosfär.

John Ewalt
John EwaltHonolulu
2014-01-29

Sjön själv, även om det kan vara ganska kallt, kan stödja ett antal vattenaktiviteter. Färgen kan vara ganska häpnadsväckande ibland.

Judy Yu
Judy YuBlenheim
2017-01-06

Du kan göra många saker och utsikten är fantastisk. Det finns också en hel del livsmedelsval.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 1 837 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lake Tekapo är december, med ett genomsnitt på 2 610 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 2 175 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lake Tekapo är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,6 °C/53,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 18,9 °C/66,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 3,0 °C/37,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Lake Tekapo är Mount Cook (MON) (38,09 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Timaru (68,21 km)

Planera en resa till Nya Zeeland