Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Christchurch Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Christchurch Den här informationen är aktuell i oktober 2015

Christchurch ligger på Nya Zeelands södra ö och är porten till allt häftigt du kan göra i regionen som att åka skidor, spela golf, hoppa bungy jump, vindsurfa, valskåda och besöka vingårdar. Men hyrbil har du nära till allt detta. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen På flygplatsen finns många biluthyrare så som Alamo, Dollar, Interrent, Thrifty, Budget, Avis Hertz och Europacar. De alla har sina egna uthyrningsdiskar som du hittar när du kommer ut i ankomsthallen. ###Trafiken i Christchurch Det är knappt någon trafik inne i stan och skyltarna är väl utmärkta så det är lätt att köra omkring. Men se upp för fotgängarna de går över gatan precis överallt. När du kör utanför stan kom ihåg att det inte alltid finns vägräcken längs bergsvägarna så ta kurvorna försiktigt och håll dig till högre sida av vägen. ###Platser i närheten: ###Lake Ellesmere Vill du uppleva helt orörd natur? Åk sydöst om Christchurch till denna maginifika sjö som är den största i regionen och den femte största i Nya Zeeland.
Hur du hittar hit: Kör söderut på vägen Halswell och ta sedan vägen Tai Tupo och fortsätt söderut till Greenpark Huts. Det tar ungefär 40 minuter att köra hit. ###Amberley Beach Kör norrut till distriktet Hurunui för lite sol, bad, sand och surf. Här fiskar folk även direkt på stranden vilket är en underhållning i sig att titta på.
Hur du hittar hit: Ta Main North Road ut ur stan och fortsätt på motorvägen Christchurch Northern. Stanna på den i 9,5 kilometer och fortsätt sedan igen på Main North Road. Efter cirka 13 kilometer fortsätt på Ashworths road i 5 km och kör norrut. Det tar ungefär en halvtimme att köra hit. ###Banks Peninsula Om du letar efter perfekta fototillfällen ta dig till denna traditionella Maori-region, som först upptäcktes av James Cook 1769. Det är ett vulkaniskt landskap med gröna kullar och lugna, små hamnstäder.
Hur du hittar hit: Det tar 50 minuter att köra hit. Kör sydväst i 6,5 kilometer genom staden Halswell på Halswell road. Fortsätt sedan i 6,5 kilometer till på Tai Tapu road och kör sedan längs Christchurch Akaron road i 56 kilometer. Fortsätt därefter på Okains Bay road i 5 kilometer och på Summit road i 1,6 kilometer. Sedan är du framme i området. ###Mount Hutt Denna skidort ligger ungefär en och en halvtimme utanför Christchurch. Den är hem till en av de högsta topparna på Nya Zeeland och är en idell plats för äventyrssökare och naturentusiaster.
Hur du hittar hit: Ta vägen West Coast road i 32 kilometer, följ sedan Bangor Road i 8 kilometer, Wairi road i 8 km till, Windwhistle road i 9,6 km, Raikiki Gorge road i 6,5 km och till slut Arundel Waikki Gorge road i 9,6 km.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.