Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Christchurch Flygplats

Biluthyrning i Christchurch

Den här informationen är aktuell i oktober 2015

Christchurch ligger på Nya Zeelands södra ö och är porten till allt häftigt du kan göra i regionen som att åka skidor, spela golf, hoppa bungy jump, vindsurfa, valskåda och besöka vingårdar. Men hyrbil har du nära till allt detta.

Här kan du hyra bil på flygplatsen

På flygplatsen finns många biluthyrare så som Alamo, Dollar, Interrent, Thrifty, Budget, Avis Hertz och Europacar. De alla har sina egna uthyrningsdiskar som du hittar när du kommer ut i ankomsthallen.

Trafiken i Christchurch

Det är knappt någon trafik inne i stan och skyltarna är väl utmärkta så det är lätt att köra omkring. Men se upp för fotgängarna de går över gatan precis överallt. När du kör utanför stan kom ihåg att det inte alltid finns vägräcken längs bergsvägarna så ta kurvorna försiktigt och håll dig till högre sida av vägen.

Platser i närheten:

Lake Ellesmere

Vill du uppleva helt orörd natur? Åk sydöst om Christchurch till denna maginifika sjö som är den största i regionen och den femte största i Nya Zeeland.
Hur du hittar hit: Kör söderut på vägen Halswell och ta sedan vägen Tai Tupo och fortsätt söderut till Greenpark Huts. Det tar ungefär 40 minuter att köra hit.

Amberley Beach

Kör norrut till distriktet Hurunui för lite sol, bad, sand och surf. Här fiskar folk även direkt på stranden vilket är en underhållning i sig att titta på.
Hur du hittar hit: Ta Main North Road ut ur stan och fortsätt på motorvägen Christchurch Northern. Stanna på den i 9,5 kilometer och fortsätt sedan igen på Main North Road. Efter cirka 13 kilometer fortsätt på Ashworths road i 5 km och kör norrut. Det tar ungefär en halvtimme att köra hit.

Banks Peninsula

Om du letar efter perfekta fototillfällen ta dig till denna traditionella Maori-region, som först upptäcktes av James Cook 1769. Det är ett vulkaniskt landskap med gröna kullar och lugna, små hamnstäder.
Hur du hittar hit: Det tar 50 minuter att köra hit. Kör sydväst i 6,5 kilometer genom staden Halswell på Halswell road. Fortsätt sedan i 6,5 kilometer till på Tai Tapu road och kör sedan längs Christchurch Akaron road i 56 kilometer. Fortsätt därefter på Okains Bay road i 5 kilometer och på Summit road i 1,6 kilometer. Sedan är du framme i området.

Mount Hutt

Denna skidort ligger ungefär en och en halvtimme utanför Christchurch. Den är hem till en av de högsta topparna på Nya Zeeland och är en idell plats för äventyrssökare och naturentusiaster.
Hur du hittar hit: Ta vägen West Coast road i 32 kilometer, följ sedan Bangor Road i 8 kilometer, Wairi road i 8 km till, Windwhistle road i 9,6 km, Raikiki Gorge road i 6,5 km och till slut Arundel Waikki Gorge road i 9,6 km.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.