Kaikoura

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kaikoura inkluderar Anchor Inn Motel, Te Mahuru Retreat och Inn the Bay Bed & Breakfast baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kaikoura genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Kaikoura?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
7,7
Matälskare
5,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (21)
Tourism New Zealand
Tourism New ZealandAuckland
2013-10-28

Ställas mot en dramatisk bakgrund där klippiga bergen möter havet, är den pittoreska staden Kaikoura känd för valskådning, bland andra vilda möten. Valskådning resor lämna staden flera gånger om dagen och den lokala sälkoloni är alltid underhållande. Det finns också gott om kaféer, restauranger och butiker att utforska. Missa inte festa på en platta av läckra lokala kräftor. Ett enkelt två timmars bilresa norr om Christchurch, gör Kaikoura för en stor dag resa eller en rolig stopp på vägen norrut till Marlborough för en liten vinprovning.

Scott Kennedy
Scott Kennedy
2017-01-06

Kiakoura är en av de Nya Zeeland städer som verkligen har staplar som talar för den. Ligger vid havet det drar nytta av detta både före och efter middagen. Delfin och säl möten är jättekul och skaldjur på menyn är att dö för.

Ann Isabelle (@aifnyc)
Ann Isabelle (@aifnyc)New York City
2013-06-12

Kaikoura (där bergen möter havet) är en liten stad full av historia och naturliga underverk. Det är en idealisk plats att komma "nära till naturen". Glöm inte att prova lokala kräftor.

Clark C
Clark CProvidence
2017-01-06

Håller den visuella trifecta av blått hav, grön mark, och vita utjämnade bergen, är Kaikoura inget annat än episk. Det är en av få platser i världen där du kan surfa på morgonen, snowboard på eftermiddagen, och surfa igen på kvällen. En "styrelse" smörgås, om ni så vill. Som i alla NZ, folk är så inbjudande och anspråkslös som du kan tänka dig och de flesta är ständigt i vördnad för konstigt att omger i alla riktningar.

Planera en resa till Nya Zeeland