Twizel

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Twizel inkluderar Rhoboro House, Thee Gallery och Rosedale Cottages baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Twizel genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 1 292 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Twizel är april, med ett genomsnitt på 2 047 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 682 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Twizel är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,6 °C/53,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 18,9 °C/66,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 3,0 °C/37,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Twizel är Mount Cook (MON) (54,90 km).

Planera en resa till Nya Zeeland