Christchurch

11 apr. 202012 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Christchurch inkluderar Urbanz, Kiwi Basecamp Backpackers och Arthur's Court Motor Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Christchurch genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Christchurch

från 761 SEK
från 861 SEK
från 905 SEK

Vad säger resenärer om Christchurch?

9,8
Friluftsmänniskor
9,2
Familjeresenärer
9,0
Miljöresenärer
8,3
Matälskare
8,3
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (71)
tcoll
tcollCardiff
2015-03-29

En utmanande plats att leva om du är van att ha en stad att utforska och helg alternativ, men massor av outdoorsy saker i närheten gör den populär. Staden är långsamt bygga sig tillbaka upp och det ska bli intressant att se hur det ser ut i många år framöver. Att vara rättvis mot Christchurch Jag har tillbringat större delen av min tid här arbetar brutala timmar på ombyggnaden så min förmåga att utforska helhjärtat har snarare äventyras!

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington County
2014-06-16

En vacker stad med fina botaniska trädgårdar. Centrum är mycket gångbar. Jag tyckte mycket om det!

Raviv Tamir
Raviv TamirTel Aviv
2012-11-19

En liten bit av England i Nya Zeeland. Värt ett besök. Kolla in domkyrkan, floden, trädgårdar och sydpolen prospekterings museum.

Allison Batdorff
Allison BatdorffDetroit
2017-01-06

Missa inte det ... speciellt nu efter jordbävningar. Billiga ställen att bo, bra mat, bra vandring. Njut av!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 861 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Christchurch är februari, med ett genomsnitt på 1 060 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 936 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 954 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Christchurch är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 11,7 °C/53,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 1,0 °C/33,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Christchurch är Christchurch (CHC) (9,62 km).

Planera en resa till Nya Zeeland