Christchurch

25 mars 201926 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Christchurch inkluderar BreakFree on Cashel, 53 Southern Comfort Motel och 219 on Johns Motel & Holiday Park baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Christchurch genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Christchurch

från 803 SEK
från 1 832 SEK
från 2 598 SEK

Vad säger resenärer om Christchurch?

9,8
Konst & Designälskare
6,1
Historieälskare
5,6
Affärsresenärer
5,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (56)
tcoll
tcollCardiff
2015-03-29

En utmanande plats att leva om du är van att ha en stad att utforska och helg alternativ, men massor av outdoorsy saker i närheten gör den populär. Staden är långsamt bygga sig tillbaka upp och det ska bli intressant att se hur det ser ut i många år framöver. Att vara rättvis mot Christchurch Jag har tillbringat större delen av min tid här arbetar brutala timmar på ombyggnaden så min förmåga att utforska helhjärtat har snarare äventyras!

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington County
2014-06-16

En vacker stad med fina botaniska trädgårdar. Centrum är mycket gångbar. Jag tyckte mycket om det!

Raviv Tamir
Raviv TamirTel Aviv
2012-11-19

En liten bit av England i Nya Zeeland. Värt ett besök. Kolla in domkyrkan, floden, trädgårdar och sydpolen prospekterings museum.

Allison Batdorff
Allison BatdorffDetroit
2017-01-06

Missa inte det ... speciellt nu efter jordbävningar. Billiga ställen att bo, bra mat, bra vandring. Njut av!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 735 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Christchurch är mars, med ett genomsnitt på 931 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 858 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 842 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Nya Zeeland