Belgrad

23 dec. 201924 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Belgrad inkluderar Hotel Royal Inn, Holiday Inn Express Belgrade - City och Garni Hotel Mint baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Belgrad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Belgrad

från 470 SEK
från 701 SEK
från 1 090 SEK

Vad säger resenärer om Belgrad?

9,8
Nattuggla
8,7
Matälskare
8,1
Historieälskare
6,5
Konst & Designälskare
6,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (150)
Frank Hannigan
Frank HanniganCork
2017-01-28

Jag älskar Belgrad som ett andra hem. Detta är kanske den bästa och mest ärliga översyn. Jag ger dig i New York och Paris kärleks barn https://www.storehouse.co/stories/t1nnj-belgrade-serbia

Julio D
Julio DKraków
2015-03-18

Belgrad är en stor stad med massor av saker att göra. Människorna, kulturen och maten kan verkligen göra en skillnad. De flesta människor har ingen aning om rikedomen i Serbien. Belgrad är bara det bästa alternativet att börja lära sig om det här landet. Det finns så mycket att göra om du går djupare in i landskapet och börja utforska ännu mer. Till exempel, den Guca trumpet Festival, som är ett måste se och äger rum varje år i augusti. Belgrad är mer om människor, de två floderna, de stora delarna av mat, goda viner, smältdegel av kulturer, och många fler. Det är ett måste se destination. Nattlivet är verkligen överallt med massor av ställen som är specialiserade på alla typer av musik och kvälls atmosfärer. Kollektivtrafik är utmärkt även om det kan vara svårt att komma runt utan buss kartor. I vilket fall som helst att gå vilse och hitta din väg runt är en del av det roliga. Njut av!

Janson Wigo
Janson WigoSan Francisco
2017-01-28

Jag gillar verkligen Belgrad, hade jag turen att besöka här flera gånger. Det är mycket känd för sin mat (mycket bra kött, bröd och pasta), deras historia (monstret inbördeskrig, och naturligtvis USA ingripa), nattlivet (Donau är full av klubbar ligger precis vid vattnet och staden har en hel del hot spots). Jag rekommenderar stoppa om du är i Östeuropa.

Sandra Milojkovic
Sandra MilojkovicBelgrad
2015-02-17

Huvudstad Serbien är plats som u aldrig kommer att glömma! Vanligtvis människor inte har en aning om hur det är där, och när de besöker Belgrad de r alltid kommer back..Great nattliv, rik historia och särskilt människor som är mycket varm och de bästa värdarna i alla world.If u kommer valde att besöka Belgrad u kommer aldrig att ångra: D

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 376 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Belgrad är november, med ett genomsnitt på 1 052 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 401 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 468 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Belgrad är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 1,4 °C/34,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,7 °C/83,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,2 °C/28,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Belgrad är Belgrad Nikola Tesla (BEG) (12,24 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Belgrade Batajnica (22,07 km)

Planera en resa till Serbien