Whangarei

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Whangarei inkluderar Studio9, Regent Residential Villa och Villa in the Village baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Whangarei genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Whangarei?

Medlemmars omdömen (5)
KyleGoesGlobal
KyleGoesGlobal
2017-01-06

Inget bra att rapportera, ingenting dålig att rapportera. Det är en mycket enkel enhet härifrån till Tutukaka för ett par dagar av dykning. Det finns mer att göra här, har Kaka nästan ingenting. Den Whangarei nedgångar är en vacker faller, och väl värt vandringen. Jag skulle rekommendera att göra några vandringar runt det.

Craig Feuerherdt
Craig FeuerherdtBendigo
2017-01-06

Lekplatsen ner på "The Basin" är fantastiskt för barnen att springa runt. Promenad runt fallen (på norra utkanten av staden) är också ett bra sätt att sträcka ut benen.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
2011-10-20

Caulfield Te Hira
Caulfield Te HiraAuckland
2012-07-21

Planera en resa till Nya Zeeland