Xuzhou

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Xuzhou inkluderar Greentree Inn Jiangsu Xuzhou West Huaihai Road Duanzhuang Plaza Express Hotel, Joy Hotel och Xuzhou Wang Yuan Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Xuzhou genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Xuzhou

från 343 SEK
från 474 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 224 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Xuzhou är oktober, med ett genomsnitt på 960 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 237 SEK per natt. Det är 50 % lägre än det genomsnittliga priset 358 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Xuzhou är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,1 °C/48,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,3 °C/88,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,3 °C/26,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Xuzhou är Xuzhou (XUZ) (29,92 km).

Planera en resa till Kina