Karta

Flyg Stockholm - Wien

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Wien ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Stockholm till Wien

Billigaste returpriset senaste månaden

210 SEK

Flygbolag med direktflyg

1

Flyg per vecka

22

Genomsnittlig flygtid, total distans 1250 kilometer

2 timmar 10 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Austrian Airlines

Wien

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Wien: Wien.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Wien är 210 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
2 timmar 10 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Wien.
Det finns 1 flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Wien.
I november går det 22 direktflyg i veckan från Stockholm till Wien.

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Wien

Flygbolaget Austrian Airlines erbjuder flyg från Stockholm till Wien med 18 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Wien är 2 timmar och 10 minuter.

Avresa från Stockholm

Flyg från Stockholm till Wien avgår från Arlanda flygplats. Flygplatsen ligger cirka 4 mil norr om centrala Stockholm. Du som ska ta ett flyg från Arlanda, kan lätt ta dig till flygplatsen oavsett när på dygnet ditt flyg avgår. Bland transportalternativen finns bussar, tåg, flygbussar och taxi. Arlanda är Sveriges största flygplats och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service som exempelvis växlingskontor, frisör och apotek. Om du vill ta en bit mat innan du går ombord ditt flyg till Wien, eller ta en fika, har du ett stort antal matställen att välja mellan. Under tiden du väntar på ditt flyg, kan du nyttja flygplatsens kostnadsfria WiFi.

Ankomst till Wien

Flyg från Stockholm till Wien, landar på Wien-Schwechats internationella flygplats. Flygplatsen ligger 18 kilometer sydöst om centrala Wien. Flygplatsen har en tunnelbanestation och linje S7 tar dig till centrala Wien på cirka 25 minuter. Från flygplatsen går det också bussar till Wien och andra städer, däribland Bratislava, Budapest och Brno.

Generell information om att flyga från Stockholm till Wien

Du som ska resa till Wien, måste kunna visa upp ett giltigt pass eller nationellt ID-kort. Körkort godtas ej som legitimation. Tänk på att olika flygbolag kan ha olika incheckningstider, kontrollera därför detta i god tid innan avresedagen.

Vad du kan förvänta dig i Wien

Wien har ett tempererat klimat med varma somrar och kalla vintrar. Under högsommaren ligger medeltemperaturen på 20 grader och under vinter på 0 grader. I Wien tar man sig enkelt fram till fots eller med tunnelbanan. Ett alternativ är Wiens spårvagnar som täcker en stor del av staden. Prisnivån i Wien är lägre än i Stockholm. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 440 kronor, en stor starköl cirka 35 kronor och en kopp kaffe ungefär 30 kronor. Valutan i Wien är euro.

Läs mer om Wien

10 saker att göra i Wien

Hotell i Wien

Sök och jämför hotell i Wien.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.