Karta

Flyg Stockholm - Ninoy Aquino International

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Manila ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Stockholm till Ninoy Aquino International

Billigaste returpriset senaste månaden

4.488 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 9386 kilometer

15 timmar 15 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Qatar Airways

Ninoy Aquino International

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Manila: Ninoy Aquino International.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Ninoy Aquino International är 4.488 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
15 timmar 15 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Ninoy Aquino International.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Ninoy Aquino International.

Information per februari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Manila

Det finns inte några direktflyg från Stockholm till Manila, men toppbolagen på rutten är: Emirates, Qatar airlines, KLM, ANA, Singapore Airlines och Korean Air. Flygresan tar vanligtvis mellan 15 och 20 timmar, beroende på hur många mellanlandningar du behöver göra.

Avresa från Stockholm

Arlanda flygplats som är Sveriges största flygplats och varifrån du flyger om du är på väg från Stockholm till Arlanda, ligger cirka 40 kilometer utanför Stockholm. Hit tar du dig enkelt med egen bil eller med taxi eller med snabbtåget Arlanda Express eller med Flygbussarna som har många avgångar i timmen. På flygplatsen finns i varje terminal flera olika restauranger, kaféer och barer där du kan äta en bit mat innan din avgång. Det finns också gott med affärer som säljer souvenirer, leksaker, kläder, accessoarer, tax-free-produkter, böcker och tidningar. Om du behöver internet finns gratis wifi att koppla upp sig på. Du kan surfa fritt i tre timmar.

Ankomst till Manila

Manilas flygplats Ninoy Aquino flygplats ligger cirka sju kilometer söder om Manilas centrum. Flygplatsen har fyra terminaler och i dem alla finns restauranger och kaféer där du kan köpa någonting att äta. På flygplatsen finns även butiker som säljer böcker, souvenirer och lokalt hantverk.

Det går inget tåg direkt från flygplatsen, men det finns flera stationer i närheten dit du kan ta dig med taxi. Det finns också bussar som tar dig till centrum eller till andra destinationer i landet direkt från flygplatsen. Annars tar de flesta taxi hela vägen in till centrum. Om du inte vill stå i kö, kan du boka taxi inne på flygplatsen. Se till att få en officiell taxi, eftersom de andra kan lura dig på pengar. Bilresan kan ta allt mellan en halvtimme till flera timmar, beroende på trafiken. Många hotell ordnar även med egen transport och du kan ocksåhyra bil på flygplatsen.

Generell information om att flyga från Stockholm till Manila

När du reser från Stockholm till Filippinerna behöver ditt pass vara giltigt i minst sex månader innan avresan. Eftersom köerna framförallt kan bli långa på Manilas flygplats, se till att vara ute i god tid. Åtminstone två timmar före till flyg går, men kontrollera även för säkerhets skull med ditt flygbolag vad de rekommenderar.

Vad du kan förvänta dig i Manila

Är du ute efter sol och varmt väder, är den bästa tiden att åka till Filippinerna mellan januari till maj. Mellan juni och december är det tyfonsäsong och då kan man förvänta sig även mer nederbörd. Väl på plats är det enklast och billigast att ta sig runt med taxi i Manila. Se som sagt bara till att inte åka svarttaxi och be om att de använder sig av taxameter, annars kan du bli tvungen att betala onödigt dyrt för din biltur. Det finns även pendeltåg som fungerar bra, men där det är rätt så trångt och varmt.

Att leva, bo och äta i Filippinerna är mycket billigare än i Sverige. En varmrätt på en finare restaurang kostar cirka 60 kronor och en billig runt 10 kronor. Att åka taxi kostar enbart tre kronor per kilometer och aldrig mer än 10-15 kronor för hela resan om du enbart ska ta dig runt i Manilas centrum.

Läs mer om Filippinerna:

10 bästa tipsen till dig som vill resa till Filippinerna.

5 vackra platser att besöka i Filippinerna

Hotell i Manila

Sök och jämför hotell i Manila.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.