Karta

Flyg Stockholm - Denpasar (Bali)

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Denpasar ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Stockholm till Denpasar (Bali)

Billigaste returpriset senaste månaden

3.616 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 11298 kilometer

16 timmar 15 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Qatar Airways

Denpasar (Bali)

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Denpasar (Bali): Denpasar (Bali).
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Denpasar (Bali) är 3.616 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
16 timmar 15 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Denpasar (Bali).
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Denpasar (Bali).

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Bali

Flygbolaget Qatar Airways erbjuder flyg från Stockholm till Bali. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Bali är 17 timmar och 5 minuter.

Avresa från Stockholm

Arlanda

Qatar Airways flyg från Stockholm till Bali avgår från Arlanda flygplats. Flygplatsen är Sveriges största och har ett stort utbud av shopping, restauranger och service. På Arlanda hittar du såväl restauranger som växlingskontor, apotek och kemtvätt. Om du vill ta en bit mat innan du går ombord ditt flyg till Bali, kan du välja mellan allt från mat baserad på lokala råvaror till veganska alternativ eller hamburgare. På Arlanda hittar du till exempel matställena Max Hamburgerrestaurang, O´Learys och Food Market. Flygplatsen har gratis WiFi.

Ankomst till Bali

Flyg från Stockholm ankommer på Balis flygplats Ngurah-Rai Airport (DPS), även kallad Denpasar International Airport. I ankomsthallen finns restauranger, hotellbokning, växlingskontor, butiker med allt från böcker till balinesiska specialiteter, biluthyrning, barer och bank. För att ta dig vidare från flygplatsen kan du hyra bil, ta en taxi eller åka buss. Bussen går från klockan sju på morgonen till sju på kvällen alla dagar i veckan. Taxi är tillgänglig dygnet runt.

Generell information om att flyga från Stockholm till Bali

Personer med svenska pass behöver inte visum (turistvisum) vid resa till Bali i upp till 30 dagar. Kravet är dock att resenären har ett ordinarie pass med minst sex månaders giltighetstid vid inresa i landet. En returbiljett ska också kunna uppvisas. Tänk på att olika flygbolag kan ha olika tider för incheckning, kontrollera vad som gäller hos Qatar Airways i god tid innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Bali

Den indonesiska ön Bali är en populär turistdestination och lockar besökare från hela världen. Du som ska resa till Bali kan se fram emot ett tropiskt klimat med dagstemperaturer på runt 30 grader. Mellan december och mars pågår regnperioden. På Bali tar man sig enklast fram med buss, dock saknar dessa oftast tidtabeller. Ett annat transportalternativ är taxi, som är billigt på Bali. Prisnivån på Bali är mycket lägre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 180 kronor, en stor starköl cirka 18 kronor och en kopp kaffe ungefär 15 kronor. Bali ligger 7 timmar före Sverige, när klockan 18.00 i Sverige, är den 01.00 på Bali. Valutan på Bali heter Rupiah (IDR).

Läs mer om Bali

10 saker att göra på Bali och Giliöarna

Hotell på Bali

Sök och jämför hotell på Bali.

Resor till Indonesien

Upptäck mer av än bara Bali! Hos Skyscanner kan du jämföra resor till Indonesien.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.