Karta

Flyg Stockholm - Brisbane

Flyginformation Stockholm till Brisbane

Billigaste returpriset senaste månaden

6.897 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 15145 kilometer

21 timmar 40 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Emirates

Brisbane

1 flygplats

Flyg från Stockholm till Brisbane

Informationen är från juli 2016

Flygbolag som flyger från Stockholm till Brisbane

Flygbolaget Air New Zealand har direktflyg från Stockholm Arlanda till Brisbane. Qatar Airways, Emirates och Ethiad Airways erbjuder flyg med mellanlandning.

Terminalinformation – avresa

Arlanda är en flygplats med ett stort utbud av service och tjänster. Här finns många shoppingmöjligheter och du kan handla allt från kläder till delikatesser och elektronik på flygplatsen. På Arlanda finns också flera restauranger samt kaféer, exempelvis Starbucks och Wayne´s Coffee. Du som behöver arbeta ostört innan din resa kan nyttja någon av de tre loungerna: SAS Business, Stockholm Arlanda Linge och Menzies Aurora Lounge. Arlanda bjuder samtliga passagerare på tre timmars kostnadsfri WiFi på flygplatsen.

Terminalinformation – ankomst

Brisbane Airport ligger ungefär 14 kilometer nordost om centrala Brisbane. Flygplatsen är uppdelad i två terminaler, en för inrikes- och en för utrikesflyg.

I ankomsthallen finns växlingskontor, duschmöjligheter och möjligheter att ladda mobilen. Det finns också gratis WiFi på flygplatsen.

Hyrbilsföretagen på Brisbane flygplats finns på andra våningen i den internationella ankomsthallen. På våning två finns även taxiparkeringen. Flygplatsen trafikeras av bussar och AirTrain, det senare alternativet tar cirka 24 minuter in till centrala Brisbane.

Praktisk information

Du om är svensk medborgare behöver visering för inresa i Australien, denna söks på den australiska ambassaden i Berlin. Ditt pass måste vara giltigt fram till den dag du lämnar Australien. Om du ska mellanlanda på vägen till Australien bör du kontrollera vilken giltighetstid som krävs i respektive land då flera länder kräver en längre giltighetstid, oftast sex månader.

I Brisbane

Prisnivån i Brisbane är ungefär densamma som i Stockholm, även om mat och restaurangbesök kan vara något billigare. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 520 kronor, en stor starköl cirka 50 kronor och en cappuccino ungefär 28 kronor.

Du får vrida fram klockan åtta timmar när du landar i Brisbane.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.