Karta

Flyg Åre Östersund - Stockholm

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Stockholm ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Åre Östersund till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

699 SEK

Flygbolag med direktflyg

4

Flyg per vecka

70

Genomsnittlig flygtid, total distans 455 kilometer

0 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Åre Östersund till Stockholm är 699 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 55 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Åre Östersund till Stockholm.
Det finns 4 flygbolag som flyger direkt från Åre Östersund till Stockholm.
I december går det 70 direktflyg i veckan från Åre Östersund till Stockholm.

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Östersund till Stockholm

Det finns direktflyg från Östersund till Stockholm. Den genomsnittliga restiden med ett direktflyg är 55 minuter. Flygbolaget SAS är ett av de mest populära alternativen på sträckan.

Avresa från Östersund

När du ska flyga från Östersund till Stockholm börjar resan på Östersund Åre Flygplats som ligger cirka tio minuter från Östersunds centrum. Här kan du köpa dig kaffe, smörgås eller något enklare att äta i väntan på din avgång. Det finns även en tax-free-butik och möjlighet att köpa godis, dryck och böcker och tidningar.

Från Östersunds centrum tar du dig till flygplatsen med flygbussen som är anpassad efter flygens ankomster och avgångar. Biljetter köps ombord, men observera att du enbart kan betala med kort såsom Visa eller Mastercard.

Ankomst till Stockholm

Bromma Stockholm Airport

När du flyger med BRA från Öresund till Stockholm landar du på Bromma Stockholm Airport, som är belägen sju kilometer utanför Stockholms centrum. Här finns en restaurang och kafé som serverar fika och lite gott att äta. Här finns även en affär som säljer olika saker att läsa, godis snus och cigaretter och dryck. Det finns även en bar på flygplatsen som serverar vin och öl.

När du sedan ska ta dig in till Stockholms centrum kan du hoppa på en flygbuss. De är anpassade efter flygens ankomst och resan in till Cityterminalen i Stockholm tar cirka 20 minuter. Du kan köpa biljett på Pressbyrån på flygplatsen, i någon av biljettautomaterna eller ombord om du betalar med kort. Det går även att köpa biljetter genom Flygbussarnas app eller hemsida. Och du kan även hyra bil på flygplatsen.

Arlanda flygplats

Om du flyger med SAS landar du på Arlanda flygplats, cirka 40 minuter med bil eller taxi från Stockholms centrum. Det finns även ett snabbtåg, Arlanda Express, som tar dig in till stan på 20 minuter. Du kan även hyra bil på flygplatsen. Om du behöver äta något när du landar finns på flygplatsen flera restauranger, barer och kaféer som serverar allt från svensk husmanskost till dumplings. Det finns även en hel uppsjö av butiker och gratis, trådlöst internet.

Generell information om att flyga från Öresund till Stockholm

Kom ihåg att packa ner ditt pass eller nationella id-kort när du ska resa från Öresund till Stockholm. Även fastän du flyger inrikes behövs det. Kom även ihåg att åtminstone vara 90 minuter i förväg på flygplatsen, så du inte missar ditt flyg på grund av köer eller andra förseningar som lätt kan uppstå.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Buss, tunnelbana, pendeltåg, spårvagn och även några färjelinjer i Stockholms län sköts alla av bolaget SL. De säljer laddningsbart kort som du kan använda på alla av dessa transportmedel. De kan köpas bland annat på SL-center, vid tunnelbanespärrarna, på Pressbyrån och via SL:s app eller SMS.

Läs mer om resor inom Sverige:

5 fantastiska nationalparker i Sverige

Sveriges 10 bästa stränder

Sveriges 10 bästa sevärdheter

Hotell i Stockholm

Sök och jämför hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.