Karta

Flyg Åre Östersund - Luleå Kallax

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Luleå Kallax ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Åre Östersund till Luleå Kallax

Billigaste returpriset senaste månaden

3.179 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 450 kilometer

2 timmar 35 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Luleå Kallax

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Luleå Kallax: Luleå Kallax.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Åre Östersund till Luleå Kallax är 3.179 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
2 timmar 35 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Åre Östersund till Luleå Kallax.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Åre Östersund till Luleå Kallax.

Information per april 2017

Flygbolag som flyger från Östersund till Luleå

SAS erbjuder flyg med en mellanlandning på sträckan Östersund till Luleå. Flygen går alla dagar i veckan. 

Avresa från Åre Östersund Airport

Åre Östersund flygplats (OSD), tidigare Frösö flygplats, ligger 10 km från Östersund. Du kommer till flygplatsen med flygbuss från centrum, med taxi eller egen bil. Det finns flertalet parkeringsmöjligheter i anslutning till flygplatsen att välja på och alla ligger på några minuters gångavstånd från terminalen. Reser du ofta kan du abonnera på en parkeringsplats med eller utan motorvärmare och till och med under tak. Bussen till flygplatsen från Östersund tar cirka 20 minuter och avgångarna är anpassade till flygets tidtabell.

På Åre Östersund Airport finns det incheckningsautomater och bagdrop för snabb och smidig incheckning. Om du vill ha en bit mat eller en fika innan avresa kan du hitta något gott på Food, flygplatsens matställe med enklare bistroutbud. Det finns även en taxfree-shop på flygplatsen och Åre Östersund Airport erbjuder även gratis WiFi. Logga bara in på nätverket ”Airport-Guest” för att få tillgång till tre timmars fritt surfande.

Ankomst till Luleå Airport

Luleå flygplats (LLA) är Norrlands mest trafikerade flygplats. Den ligger 7 kilometer från centrum och på plats finns fler möjligheter att äta en bit mat eller ta en fika innan du åker vidare. Du har tillgång till fritt WiFi direkt vid ankomst och i tre timmar framåt genom att välja nätverket ”Airport-Guest”. När det är dags att bege sig till Luleå centrum väljer du mellan taxi, buss eller hyrbil som transportmedel. Väljer du buss så kan du antingen gå av på Smedjegatan eller Shopping, som båda ligger centralt. Du kan hitta billiga hyrbilar på Luleås flygplats med hjälp av Skyscanners biluthyrningsjämförelse medan taxi kan du förboka på telefon i förväg, numret är +46 (0) 8 120 920 00.

Att ta sig runt i Luleå

Luleås centrum är väldigt litet och du tar dig enkelt runt till fots. Ett annat alternativ är att hyra cykel eller bil. 

Att se och göra i Luleå

I Luleå kan du hyra en fatbike och hänga med på en guidad tur eller göra dina egna upptäckter på vinterns vita vidder eller sommarens stränder.

Passa även på att besöka Norrbottens museum som är nyöppnat för i år. Här bjuds du gratis in att ta del av ortens kulturarv. Fritt WiFi, café med hembakade godsaker och en liten trevlig butik är bara en mysig bonus när du strosat genom utställningarna. Förutom de fasta och de tillfälliga utställningarna bjuds det på föredrag och workshops. 

Flygmuseet F21 Luleå är ett populärt museum och du kan verkligen göra ett flygande besök här. Flygsimulatorn som är tillgänglig mot bokning bjuder på 20 minuters hisnande upplevelse. Och när du landat igen kan du ta del av utställningen med flyg och fordon både inomhus och utomhus.

Hotell i Luleå

Hitta hotell i Luleå

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.