Karta

Flyg Åre Östersund - Berlin

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Berlin ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Åre Östersund till Berlin

Billigaste returpriset senaste månaden

544 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1196 kilometer

3 timmar 25 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Berlin-Tegel och Berlin Schönefeld

2 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Berlin: Berlin-Tegel och Berlin Schönefeld.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Åre Östersund till Berlin är 544 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
3 timmar 25 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Åre Östersund till Berlin.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Åre Östersund till Berlin.

Aktuell information i september 2016

Flygbolag som flyger från Östersund till Berlin

SAS, Norwegian, Easyjet, Eurowings, Air Berlin, Finnair, Austrian airlines, Lufthansa, Turkish airlines, Swiss, Aeroflot, Air Serbia, Lux Air, Bulgaria Air, Brussel Airlines, KLM och BRA.

Inget är direktflyg. De flesta mellanlandar i Stockholm och sedan även i någon annan europeisk stad.

Avgångsterminalen – Åre Östersund flygplats

I Duty Free Store på Åre Östersund flygplats handlar du till 20 % lägre priser på utvalda produkter jämfört med butikerna i stan – oavsett vart du ska resa. Här finns också det du behöver inför resan: godis, dryck och något att läsa.

På flygplatsrestaurangen finns en bistromeny samt kaffe och smörgås eller korv med bröd.

Det finns trådlöst internet över hela flygplatsen.

Ankomstterminalerna - Berlins flygplatser

Det finns för närvarande två stora flygplatser i Berlin: Schönefeld Aiport och Tegel Airport. Schönefeld ligger cirka 18 km från centrum. Tegel Airport cirka 8 km.  Från bägge två kan du åka in till Berlin centrum med buss, tåg, bil eller taxi. Taxibilar hittar du utanför de bägge flygplatsernas ankomsthall.

Praktisk information

Även om både Tyskland och Sverige är medlemmar i EU och Schengen måste du vid pass/ID-kontroll kunna legitimera dig och styrka ditt medborgarskap. Medför därför antingen giltigt pass eller av svensk polismyndighet utfärdat nationellt ID-kort. Pass och nationella ID-kort är de enda svenska identitetshandlingar som visar medborgarskap. Provisoriskt pass i A4-format godtas för resa till Tyskland.

Generellt rekommenderas att du är 90 minuter innan avgång på flygplatsen i Köpenhamn, men olika flygbolag har olika regler för incheckning, så allra säkrast är att du kontrollerar med ditt flygbolag innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Berlin

Valutan i Tyskland är euro och prisnivån är lite lägre än hemma i Sverige. En tre rätters måltid på en medelklassrestaurang kostar cirka 360 kronor. Att åka taxi kostar cirka 17 kronor per kilometer med en starttaxa på 27 kronor.

Vädret är som behagligast på sommaren mellan juni-augusti. Men se till att ta med paraplyet. Det kan alltid komma en regnskvätt.

Tidsskillnaden mellan Tyskland och Sverige är 0 timmar.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.